Crypto kopen in Deinze

Crypto kopen in Deinze

Helaas kun je op dit moment geen crypto kopen in Deinze. Dat geldt niet alleen voor Bitcoin, maar ook Ethereum en andere cryptocurrencies. In België zijn er nog maar weinig plekken met een Bitcoinautomaat, oftewel Bitcoin ATM.

De meeste mensen die crypto kopen doen dat digitaal. Dit is namelijk bijna even makkelijk als het plaatsen van een bestelling in een webwinkel. Gelukkig is het vandaag de dag erg makkelijk om veilig en snel crypto te kopen via een online handelsbeurs of broker.

Crypto kopen: welke betaalmethode kies jij?

Binnen enkele seconden koop je crypto gewoon met iDeal, Bancontact, een SEPA-overschrijving of jouw creditcard. Je kan er zelfs voor kiezen om een zakelijk account te openen.

Let er dan wel op dat het bedrijf waar jij Bitcoin wil kopen aangesloten is bij relevante organisaties, zoals De Nederlandsche Bank (DNB).

Aanbieders van cryptodiensten die in of vanuit Nederland actief willen worden moeten een inschrijving in het openbaar register van DNB aanvragen.

Onze favoriete beurs en broker met een registratie bij DNB zijn:

  • Bitvavo is onze favoriete Nederlandse crypto exchange
  • Coinmerce is onze favoriete Nederlandse crypto broker

Deze platforms zijn allebei van Nederlandse komaf en erg populair bij zowel Nederlanders als Belgen. Over Bitvavo hebben we een leuke review geschreven, die je hier kan lezen. Ook wij vinden het jammer dat je geen crypto kan kopen in Deinze.

Fysiek crypto kopen is namelijk een uitstekende methode voor mensen die veel waarde hechten aan privacy. Zodra het mogelijk is om crypto zoals Bitcoin en Ethereum te kopen in Deinze updaten we deze pagina met de nieuwste informatie.

Tot die tijd adviseren wij je om het op jouw laptop of smartphone te doen.